Demonstranti brutalno izvrijeđali Abazovića na protestima protiv formiranja nove vlade u Crnoj Gori

U Crnoj Gori su i sinoć održani protesti zbog nove krize u vlasti. Okupljeni građani su bili neprijateljski nastrojeni prema potpredsjedniku trenutne vlade Dritanu Abazoviću, koji je prvi najavio formiranje nove vlasti, a intervenisala je i policija.

Građani Crne Gore su se okupili ispred zgrade Vlade i RTCG gdje su skandirali “Izađi mala”, “Uzeo si pare, Dritane” i “Mrš”.

Nakon Abazovićevog gostovanja na RTCG masa je krenula prema njemu dok je izlazio pred okupljene, no policija je spriječila mogući incident, pišu crnogorske Vijesti.

On je kratko govorio pred okupljenima, a dio njih je uputio niz uvreda na račun Abazovića. Jedan od prisutnih je rekao “Neće nama Šiptari komandovati” na šta je dio okupljenih reagovao protestujući protiv takve retorike.

Okupljeni su istaknuli da se okupljaju kako bi branili izbornu volju građana od 30. augusta 2920. godine te da ne žele novu vladu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79