Denis Stojnić dobio prijetnje: “Izaći će Zijo bez mrve grijeha, a onda ćemo vidjeti…”

Denis Stojnić pokrenuo je lavinu reakcija i komentara u javnosti nakon što je gostovao kod Senada Hadžifejzovića u emisiji Centralni dnevnik a u kojoj je iznio svoju sumnju da Zijad Mutap stoji iza ubistva Dženana Memića.

Ovaj poznati sarajevski ugostitelj, MMA borac i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Sarajeva kaže da je oko slučaja Memić sagledao sve informacije do kojih je dolazio u proteklom periodu i da je posložio „kockice „.

Denis Stojnić: “Čudnim tonom je razgovarao sa mnom. Traže da se ne miješam u ovo!

Nakon što je jučer u 11h imao saslušanje u Tužilaštvu KS, Denis Stojnić dobio je prijetnje opasne po svoj život piše Crna-Hronika.

“Izaći će Zijo bez mrve grijeha a onda ćemo vidjeti hoćeš li i na koga češ lagati. Što nisi rekao kod Hadžifejzovića da si sklon lažima i da ispijaš kahve sa sarajesvkom kriminalnom elitom, izrode jedan!” – navodi se u poruci koju je dobio Denis Stojnić.

U nastavku pročitajte odgovor Denisa Stojnića.

“Mislim da je pošteno da Zijo Mutap kaže ko je udario rahmetli Dženana Memića. Momak je 7 dana kasnije umro, prema tome Zijo Mutap i taj neko što je bio sa njim a svi u gradu znaju ko je taj neko. Pošteno bi bilo da se sami prijave ili neka Zijo sklopo nagodbu sa Tužilaštvom i tako spasi svoju kćerku i prizna ko je ubio Dženana Memića. Ako Ziju Mutapa puste iz zatvora a ne laže ko je sve bio tu noć sa njegovom lažljivom kćerkom, onda je pravosudni sistem zakazao.

A da ti odgovorim za ispijanje kafa. Ja sa svima ispijam kafe i ja imam samo jedan pravac a to je sport, ugostiteljstvo i pošteni biznis. A ljudi koji sa mnom sjede su različiti i oni za svoje breme i križ odgovaraju. Bitno je da se ja ne bavim kriminalom a to što sam se u mladosti svađao sa kabadahijama to me ne pravi kriminalcem. To se zove narušavanje javnog reda i mira jer sam se branio od kabadahija. A ako misliš da me mozeš preplašit onda si na pogrešnoj adresi i ne poznaješ me dobro” – piše Denis Stojnić.

Denis Stojnić: Zijo Mutap s pomagačima je pretukao Dženana Memića, a Alisa je to znala

 

 

Šerif Konjević: Volio bih da se Denis Stojnić bavi sportom, a neka institucije rade svoj posao


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79