Denis Stojnić podržao Seju Brajlovića: Mnogim zlobnicima smeta što čovjek daje besplatno meso i želi da pomogne gladnom narodu

Nakon što je Sejo Brajlović, vlasnik renomiranog restorana na Ilidži sinoć podijelio više stotina obroka, na društvenim mrežama uslijedila je lavina reakcija na ovaj gest velikog humaniste.

S jedne strane, mnogi su Brajloviću zamjerili, optužujući ga da se reklamira. Na sve to Sejo kaže da narodu nije valjao ni Tito pa kako bi Sejo Brajlović.

Allah zna moj nijet. Sve što sam podjelio, uslikao sam, da ukućani objave. Negdje oko devet, 10 hiljada. Hoću da se i to prikaže, da se plati porez, da mi ne mogu ništa. Dakle, kod mene u radnji je sve bilo uredno, plaćeno, a ovo vani nek’ oni regulišu – kazao je Sejo za “Avaz”.

Nakon toga, uslijedila je podrška i drugog sarajevskog ugostitelja, Denisa Stojnića, MMA borca.

– Mnogim zlobnicima smeta što čovjek daje besplatno meso i želi da pomogne gladnom narodu. Kapa dole ljudino, veliki je ovo gest, nahraniti ljude koji nisu u mogućnosti imati obrok sa mesom i koji su bukvalno gladni, kad to ova država već neće i ne čini. Našem mentalitetu je teško udovoljiti, pogotovo kada je neko uspjeašn jer ga u puno slučajeva okarakterišu kao lošeg čovjeka. Bravo za porodicu Brajlović, podrška od mene i moje porodice – rekao je Stojnić za Avaz.

 

Hoffman prijavio Seju Brajlovića: “Prijavio sam okupljanje zbog besplatnog mesa kod `Brajlovića`”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79