Denis Stojnić se sprema za MMA: Odlazi iz politike, sve mu se gadi

Stojnić se nije borio od 2016. godine, a njegov protivnik nije bio u ringu od 2018. godine. Zakazivao je nekoliko borbi koje su se otkazivale zbog niza različitih razloga.
Denis Stojnić će u oktagon 3. jula i to u borbu i odmjeravanje snaga protiv Ive Ćurka, hrvatskofg borca koji je u ringu pod zastavom Austrije. Stojnićeva borba održava se 3. jula u Dizeldorfu. Meč se održava u okviru manisfestacije EMC 7, a sve u organizaciji Elite MMA Champonship-a, kaže u toku razgovora za Source.ba portal Denis Stojnić.

Denis je osim komentara o borbi naglasio i podatak da se povlači iz politike “jer mu se sve počelo gaditi”. Pohvalio je nekoliko ljudi na vodećim pozicijama, a definitivna je odluka da odlazi iz politike.

Spomenuo nam je i neka imena sa domaće javne scene, te je dao komentare na njihov lik i djelo. Podržao je mladog borca Roberta Soldića koji je porijeklom iz BiH i nema priliku da se bori pod tom zastavom, ali ni mnoge druge stavri. Naglašava da je katastrofalna vlast kriva za odlazak mnogih iz države i odustajanja generalno od njihovih zanimanja jer je stanje katastrofalno.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79