Denis Stojnić, svjedok Suda: Znam ko je ubio Dženana! Senad: Siguran si? Ok, sumnjam! Alisa saučesnik!

Senad: Zbog naše pravne sigurnosti, ograđujem se od tvojih izjava i pitam te: Hoćeš li na Sudu reći sve ovo što ćeš reći u emisiji? Denis: Sad Vam kažem i ponovit ću na Sudu.

Dobio sam poziv od Suda da budem svjedok! Dobio sam poziv 3. Decembra!

Ne mogu da vjerujem da pet godina rade na jednom slučaju koji je vrlo prost i lagan! Istraga je bila cijelo vrijeme u pogrešnom smjeru! Alisa Mutap može imati amneziju samo kada je njena porodica u pitanju!

Ako kažeš ko je ubio to je kleveta! Zijo Mutap je imao indirektni susret sa mnom! Moja auta su bila tad ukradena! On je opisan kao lokalni šerif; baja!

Ja sam rekao SIPA-i i MUP-u da uhapse Ziju Mutapa! Alisa nema amneziju! Alisa je saučesnik ubistva! Treba biti u zatvoru! Doktor je ravan ubici! Sumnjam na Ziju Mutapa! Umiješan je u ubistvo!

Šerif Konjević je imao snimke i njega treba Tužilaštvo uhapsiti! Kako je moguće da je jedna kamera radila, a druga nije?! Desio se sukob, pitanje je da li je Zijo Mutap bio protiv te veze?!

Ko god je radio kriminalna djela neće biti zaobiđen! Sve što sam rekao već je na papiru, mislim da su ti papiri u Tužilaštvu! Umiješano je više ljudi!

Skaka neće biti gradonačelnik! To će biti Bogić! Skaka će otići u prošlost i zaborav! Nisam glasao za Skaku! Jusuf Pušina glasao za Skaku! Jusuf Pušina nas je prevario i kasnije je istjeran iz stranke! Želim da nam grad dođe u red!


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79