Denis Zvizdić saopštio optimistične vijesti bh. građanima: Uskoro nas očekuje smanjenje cijene goriva do 0,50 KM po litru?

Upravo je Komisija za vanjsku trgovinu i carine jednoglasno podržala moju inicijativu o privremenom ukidanju carinskih stopa za uvoz benzina, dizela i lož ulja, kaže Zvizdić

Denis Zvizdić, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH, oglasio se na svom Twitter nalogu gdje je sa domaćom javnošću podijelio vijest o njegovoj inicijativi, o kojoj je ranije govorio.

Riječ je o inicijativi koja se tiče privremenog ukidanja carinskih stopa za uvoz benzina, dizela i lož ulja.

– Upravo je Komisija za vanjsku trgovinu i carine jednoglasno podržala moju inicijativu o privremenom ukidanju carinskih stopa za uvoz benzina, dizela i lož ulja. To u praksi znači pomoć građanima i privredi putem smanjenja cijena goriva do 0.50 KM po litru, rekao je Zvizdić.

Zvizdićeva poruka svakako može ohrabriti građane koji su nezadovoljni veoma visokim cijenama goriva, a da li će do ovog smanjenja doći u narednom periodu, preostaje nam da vidimo.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79