Foto: Crna-Hronika
Denisu iz Bihaća policija oduzela kombi: “Nemam više sa čim prehraniti svoju djecu, braću i mater”

Denisu iz Bihaća policija oduzela kombi: “Nemam više sa čim prehraniti svoju djecu, braću i mater”


Tokom rutinske kontrole policijski službenici MUP-a USK zaustavili su Denisa Selmana iz Bihaća kojem su nakon provjere, oduzeli prevozno sredstvo marke Mercedes Vito.

Kako Selman tvrdi za portal Crna-Hronika, on više nema s čim prehraniti svoju porodicu jer je s njim radio i zarađivao.

“Danas je moj kombi oduzet od strane MUP-a USK PS Bihać. Sa ovim plavim kombijem, me poznaje cijeli grad ali i šire jer sam radio s otpadom. Mlad (38) sam ostao bez oca i ja sad trenutno nemam sa čim prehraniti svoju djecu, braću i majku.

Onog dana kada je moj otac preselio, odlučio sam se brinuti za svoju 7-članu porodicu. Radim pošteno, sakupljanjem sekundarnih sirovina. Ja nisam milioner i neki tatin sin. Ja sam obični rob ovdje.” – počinje svoju priču Denis Selma za portal Crna-Hronika.

Kako kaže, nije dobio nikakvu kaznu samo potvrdu o oduzimanju vozila.

“Oduzeli su mi kombi zbog kazni koje sam imao. A nisu mi dali da na rate te kazne plaćam. Ja jednostavno nisam mogao plaćati drugačije.”

Riječ je 20.000 KM kazni a kako Denis tvrdi sve kazne je dobivao jer nije imao vozačku dozvolu a upravljao je vozilom zbog posla. Riječ je o kaznama u periodu od 2019. do 2024. godine.

@crnahronikaofficialDenisu policija oduzela kombija sa kojim je prehranjivao porodicu jer je imao 20.000 KM. kazni “Nemam više sa čim prehraniti svoju djecu, braću i majku”♬ original sound crnahronikaofficial


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija