“Desilo mi se nešto što mi vraća vjeru u ljude”

Redakciji portala Crna-Hronika, čitatelj Bećir Zukanović poslao je ugodnu situaciju koja mu se desila na parkingu u Tuzli.

Njegovu priču pročitajte u cijelosti:

Situacija koja mi je vratila vjeru da još uvijek postoje dobri ljudi.

Naime, na parkingu ispred tuzlanskog UKC-a svaki dan za pomoć moli jedna gospođa srednje dobi, koja boluje od karcinoma. Prije par dana smo kratko razgovarali i poslije kada god prođem uvijek se osmijehne i pozdravi ali jučerašnji događaj me baš jako iznenadio. Da ne duljim, parkiram se uvijek na tom parkingu i naravno uplatim onoliko koliko planiram biti. Međutim jučer sam ostao pola sata duže i došli su momci koji vode brigu o naplati parkinga, provjerili auta te krenuli sa blokiranjem. Nakon što su slikali moje auto i otišli po blokadu ta gospođa je uplatila još sat vremena parkinga i ostavila ispod brisača prednjeg vjetrobranskog stakla.

Kada su se momci vratili, vidjeli su novu parking karticu i začuđeno je pitali odakle sada ovo i zašto je van auta ostavljeno, na što je ona odgovorila “sestra mu je prošla do radnje i produžila parking ali nije imala ključ od auta da bi ostavila unutra.”
Zaista događaj koji mi je vratio vjeru u ljude, vjeru da još uvijek ima onih stranaca koji će vam pomoći a ne tražiti ništa zauzvrat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79