Detalji akcije u Novom Sarajevu: Dileri majka i sin zatečeni u stanu s više od kilogram marihuane

Sarajevski policajci su sinoć u Novom Sarajevu, tačnije u naselju Grbavica, lišili slobode dilere majku i sina, a danas su se oglasili iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo te su iznjeli detalje akcije.

Policajci su, naime, sinoć u 21.30 sati slobode lišili S. O. (48) i njenog sina D. D. (23), oboje iz Sarajeva. Sumnjiče za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

Iz sarajevske policije su saopćili da su pretresom stana koji majka i sin koriste u Novom Sarajevu pronašli četiri paketa marihuane, ukupne težine 1.238 grama. Policajci su oduzeli i četiri mobitela s kojima su, najvjerovatnije, ostvarivali kontakt s mušterijama, piše Avaz.

Istražitelji sumnjaju da su majka i sin upravo iz stana prodavali marihuanu konzumentima.

Osumnjičeni su nakon lišenja slobode predati u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79