Detalji današnje tučnjave: “Armija drugara” iz osvete napravila sačekušu Hordama, više povrijeđenih

Nakon što je danas u blizini Olova došlo do tučnjave između navijača Sarajeva i Željezničara, kako Crna-hronika.info saznaje, više navijača je povrijeđeno, dok su svi navijači pušteni na slobodu.

Kako saznajemo, do nemilih događaja je došlo kada je podgrupa Manijaka, “Armija drugara” napravila sačekušu navijačima Sarajeva.

Navijači Sarajeva su saznali za sačekušu i iz svojih privatnih automobila i autobusa izašli na nekih 500 metara od mjesta gdje su ih čekali Manijaci.

Kako nezvanično saznajemo, povod sačekuše je osveta zbog nemilih scena od prije par dana u Sarajevu, kada su navijači Sarajeva nasrnuli na maloljetnog navijača Željezničara i nanijeli mu teže povrede.

Maloljetnika u Sarajevu pretukli navijači, a ne migranti

Epilog svega je na desetine povrijeđenih navijača na obje strane, koji su povrede zadobili udarcima kamenjima, letvama i čime sve ne. Također obračun je izazvao materijalnu štetu na autobusu, iz kojeg su navijači Sarajeva i uzeli bubanj i obilježja suprotnog tima.

Taj autobus su navijači pokušali zapaliti ubacivanjem baklji u njega, a oštećeni su i parkirani privatni automobili.

U linku ispod pogledajte video današnjih nemilih scena, za koje se nadamo da se neće ponoviti.

(VIDEO/FOTO) Velika tučnjava Hordi Zla i Manijaka, policija zatvorila ulaz u Olovo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments