Detalji detalje zlostavljanja djevojčice u Banjaluci: Majka uhvatila djeda na djelu, policija traga za monstrumom

Novi šokantan slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta u Banjaluci, otkrila je majka devetogodišnje djevojčice, saznaje Srpskainfo.

U Banjaluci djed seksualno zlostavljao unuku

Majka djevojčice uhvatila je na djelu djeda, odnosno očuha svog supruga, da zlostavlja djevojčicu, unuku, rođenu 2012. godine – izjavio je izvor Srpskainfo iz Policijske uprave Banjaluka.

Po otkrivanju ovog slučaja, djevojčica je ispričala da nije prvi put da je njen djed zlostavlja, odnosno zavlači ruku u gaćice.

Nakon što je slučaj prijavljen, djevojčica je upućena na ljekarske preglede.

Naš izvor iz banjalučke policije otkriva da se traga za osumnjičenim.

Srpskainfo saznaje da je osumnjičeni I.M, ali zbog zaštite identiteta žrtve, puno ime i prezime osumnjičenog ne možemo objaviti.

Podsjetimo, banjalučkoj policiji i nadležnim institucijama prijavljen je novi slučaj seksualnog zlostavljanja djeteta, a žrtva je devetogodišnja djevojčica.

Nakon prijave pokrenuta je istraga, a prema nezvaničnim informacijama policija je raspisala potragu za osumnjičenim.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka potvrdili su da je dežurni tužilac obaviješten o ovom slučaju, te da je u toku potraga za osumnjičenim, ali da više informacijama o istrazi ne mogu otkrivati javnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79