Detalji incidenta iz Banjaluke: Sa 3,07 promila alkohola u ogranizmu napalo radnika pekare

Banjalučanin V.B. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć napao i pretukao jednu osobu ispred jedne pekare u centru grada na Vrbasu.

Iz PU Banja Luka su rekli da im je sinoć oko 22:45 prijavljeno da je ispred ove pekare narušen javni red i mir tučom, te da je jedna osoba zadobila tjelesne povrede.

(FOTO) Pijan pretukao muškarca zbog reda ispred pekare

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 24.06.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala S.Đ. iz Banjaluke, zbog počinjenih prekršaja „Tuča i fizički napad“ iz člana 12. i „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“ iz člana 24. Zakona o javnom redu i miru.

Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 16,00 časova, od strane radnika pekare u Banjaluci, prijavljeno je da je fički napadnuto od stane nepoznatog lica. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici zatekli su navedeno lice u objektu pekare, koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, te ponovo pokušao fizički da napadne radnika pekare u čemu je spriječen od strane polcijskih službenika potvrili su iz MUP-a RS piše CrnaHronika

Lice S.Đ. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 3,07 promila alkohola u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79