Detalji hapšenja Škaljaraca: Putevi na Jahorini blokirani zbog opasnih kriminalaca

U velikoj akciji pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su na Jahorini uhapšeni Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća svi iz Cetinja, otkriva Srpskainfo.

Nazvanično, sva trojica se povezuju sa škaljarskim klanom iz Crne Gore.

Akcija policije na Jahorini: Uhapšeni visokopozicionirani članovi crnogorskog kriminalnog klana?

– Policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i provjerama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, poslije koje je uslijedilo hapšenje pomenute trojke – ističe naš sagovornik.

On je pojasnio da je policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapse zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim djelima oko droge i oružje, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području, piše Srpskainfo.

– Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja – otkriva naš sagovornik.

Policija je zatim blokirala puteve na Jahorini i zaustavila je „golf 5“ u kojem je bio Kršić i „golf 7“ u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

– Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni – ističe izvor Srpskainfo.

Dodaje da je najopasniji među njima bio Kršić, za kojim su u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove potjernice zbog razbojništava i drugih krivičnih djela u Srbiji i Visbadenu.

– Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama – dodao je izvor Srpskainfo.

Jedan od uhapšenih bio je povezan sa Ristom Miljanovićem, visokorangiranim članom škaljarskog klana, a koji je ranije nestao.

U akciji hapšenja Škaljaraca učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cijevima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79