Detalji horora kod Banjaluke: Izmasakrirao suprugu, presvukao se i otišao u kafić

Dragan Trkulja (61) iz Šipova uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući sjekirom ubio suprugu Snežanu (57), potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

Kako Avaz saznaje radi se o veoma brutalnom zločinu, budući da je Trkulja više puta sječivom sjekire izudarao suprugu po cijelom tijelu iskaljujući bijes. Nakon zločina je sa sebe skinuo krvavu odjeću i vjerovatno se istuširao. Kao da se ništa nije dogodilo, otišao je u kafić na benzinskoj pumpi, popio je kafu i mirno otišao u Policijsku stanicu u Šipovu, gdje je dežurnom policajcu saopštio da je “ubio ženu”.

Policija zatekla stravičan prizor

Patrola je odmah upućena u njihovu kuću u kojoj su zatekli stravičan prizor. Tijelo izmasakrirane žene ležalo je u kuhinji, a pod i zidovi su bili obliveni krvlju.

“To je bio zaista mučan prizor. Krvi je bilo posvuda, a u kući su pronađeni brojni dokazi, kao i sjekira kojom je zločin najvjerovatnije počinjen. Osumnjičeni se jeste presvukao, ali ne djeluje da je na mjestu zločina bilo šta pokušavao da sakrije ili prikrije”, kaže izvor blizak istrazi.

On pojašnjava da su supružnici živjeli sami u kući, te da direktnih svjedoka i očevidaca zločina nije bilo. Iza njih je ostalo četvoro djece, tri kćerke i sin, koji žive odovojeno sa svojim porodicama.

Portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović kaže da je zločin počinjen oko 6.35 sati.

Porodična tragedija kod Banjaluke: Muž sjekirom ubio suprugu

“Dragan Trkulja (61) uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući sjekirom ubio suprugu Snežanu (57). Lišen je slobode i nalazi se na kriminalističkoj obradi nakon koje će biti predat u nadležnost tužilaštva”, rekla je Đaković Vidović.

Prijavljivan zbog nasilja

Ona kaže da je uviđaj na licu mjesta izvršila dežurni tužilac Hana Vranješević i kriminalistička policija PS Šipovo.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i potrebna vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti počinjenog krivičnog djela. Naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, rekla je Đaković Vidović.

Prema nezvaničnim informacijama zločinu je prethodila svađa među supružnicima. Kako Avaz saznaje to nije prvi put da su se njih dvoje sukobljavali budući da je protiv Dragana Trkulje i ranije bila podnesena prijava zbog nasilja u porodici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79