Detalji jučerašnje nesreće kod Širokog Brijega: Stradao 82-godišnjak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u u 12:55 sati u mjestu Podvranić na magistralnoj cesti M-6.1 Široki Brijeg – Posušje, smrtno je stradao muškarac S.Š. (1940.).

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila marki Toyota Rav 4 i Audi Q3, a osim smrtno stradalog muškarca ozlijeđene su još četiri osobe.

Smrtno stradali muškarac je iz mjesta Sutina kod Rakitna, ali s prebivalištem u Širokom Brijegu. S njime u vozilu bila je supruga Š.Š. (1945.) koja je zadobila tjelesne ozljede nepoznatog stupnja i koja je prebačena u SKB Mostar. U drugom vozilu marke Toyota nalazile su tri osobe iz mjesta Knešpolje kod Širokog Brijega. Vozačica M.B. (1986.), njezina malodobna kći A.B. (2004.) te malodobni Z.Č. (2005.), koji su također zadobili tjelesne ozljede nepoznatog stupnja.

(FOTO) U nesreći kod Širokog Brijega život izgubila jedna osoba, još četiri povrijeđene

Točan uzrok prometne nesreće znat ćemo nakon provedenog prometno-tehničkog vještačenja, kao i stupanj ozljeda svih sudionika nakon provedenih medicinskih vještačenja. Za sada imamo informaciju da će nad stradalim muškarcem u subotu biti provedena obdukcija, kazala je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH Petrunjela Matijević.

Očevid prometne nesreće obavili su policijski djelatnici PU Široki Brijeg, a na terenu je bio pristuan i dežurni tužitelj Tužiteljstva ŽZH, kao i vozila hitne pomoći. Promet je na ovoj dionici tijekom obavljanja očevida bio u potpunosti obustavljen.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79