Detalji ljubavnog trougla: Pao sa balkona – pa ga pretukli bivši suprug partnerke i njen sin

Sa polomljenim nogama, i drugim prelomima i teškim povredama prošao je Vlado M. (43), iz Teslića, u pravom hororu koji je pukom srećom preživio, u noći između subote i nedelje u Derventi, nakon što je pao sa drugog sprata balkona stana pred sina i bivšeg supruga njegove partnerke.

Kako Novosti pišu, nakon bračnog brodoloma te poznate derventske porodice, školski pedagog S. (46) iznajmila je stan, sa mlađim sinom, u naselju Sajmište. Tu je, u nedelju oko dva sata iza ponoći, i upraćen dolazak njenog novog partnera iz Teslića, od strane povređenog sina i bivšeg supruga.

Vlado M. (43) iz Teslića zadobio teške povrede: Pretukli ga sin i bivši suprug od partnerke

“Mehmed F. (51), vlasnik poznate buregdžinice u Derventi, i njegov stariji 19-godišnji sin student, zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidevši razbesnele pridošlice na špijunki, S. se očito nije usudila da otključa vrata. Čuvši lupu i galamu, pretpostavlja se da je to, međutim, učinio mlađi sin koji je spavao u stanu”, priča izvor Novosti upućen u ovu nesvakidašnju dramu.

Zapravo, horor u gluho doba noći se nastavio kada sin i otac navaljuju na vrata spavaće sobe, u koju se zamandalio na smrt preplašeni Teslićanin.

“Uvidjevši da popuštaju i sobna vrata, Vlado je pobjegao na balkon stana. Ubrzo potom ostao je bez zaštite i tih vrata. Ostala je dilema da li se, uslijed obilne kiše, okliznuo u pokušaju da se premjesti i sakrije na nekom drugom balkonu, ili je jednostavno sam odlučio da spas potraži skokom sa drugog sprata na pločnik”, naveo je ovaj izvor.

Vlado M. je odmah pri padu polomio pete, odnosno obje noge, ali to nije bio kraj njegovih muka, nažalost.

“Otac i sin su ga još sa balkona uočili kako puzeći pokušava da pobegne i spase glavu. Oni su ga odmah tu sustigli, odvukli iza nekih drva i počeli da rukama i nogama mlate. Njegovo bukvalno pištanje probudilo je usnule sugrađane koji su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, što je i bio spas za zlosrećnog Teslićanina”, rekao je jedan od očevidaca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79