Detalji nesreće kod Zrenjanina: Pijan se zabio u auto supružnika iz BiH

Detalji nesreće kod Zrenjanina: Pijan se zabio u auto supružnika iz BiH


Policija u Zrenjaninu uhapsila je D. D. (1980) iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.

Sumnja se da je on danas u ranim jutarnjim časovima, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola na putu između Zrenjanina i Melenaca, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su živote izgubili bračni par Drago Đurić (54) i njegova supruga Jela (51), porijeklom iz BiH, a jedna osoba je lakše povređena.

“Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu”, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin.

Prema nezvaničnim podacima, na automobil marke opel kojim je upravljao Drago i koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu, naletio je velikom brzinom sivi reno iz suprotnog smjera, koji je prešao na drugu stranu kolovoza i u punoj brzini gotovo smrskao vozilo u kojem su bili supružnici Đurić.

Saobraćaj u pravcu Melenci – Zrenjanin, bio je u prekidu nekoliko sati nakon teške saobraćajke, a vozilo opel, tj. njegovi ostaci, vozilom šlep službe, uklonjeni su sa desne strane kolovoza iz pravca Melenaca.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija