Detalji nesreći kod Srebrenika: Poginula žena, među povrijeđenima i troje djece

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na dijelu putu R-461, u mjestu Lušnica, grad Srebrenik, u čemu smo već pisali, prema zvaničnim podacima PU MUP-a TK jedna osoba je smrtno stradala, dok je povrijeđeno pet osoba.

– U saobraćajnoj nezgodisu učestvovali N.J., rođen 1983 .godine koji je upravljao tmv. marke Man i M.P., rođen 1986. godine koji je upravljao pmv. marke Mazda, oba iz Srebrenika. U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradala M. P., rođena 1987. godine, dok su vozači N.J. i M.P., kao i saputnici dvanaestogodišnjak, trinaestogodišnjak i petnaestogodišnjakinja, svi iz Srebrenika, zadobili teške tjelesne povrede konstatovane na UKC-u Tuzla, gdje su zadržani na daljnjem liječenju. O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta radi vršenja uviđaja, a potrebne mjere i radnje poduzeli su službenici OKP PU Srebrenik – saopšteno je iz PU MUP-a TK.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79