Detalji o starici (78) dilerici: “Sjedila je tu na klupi, onda su mladići dolazili do nje”

Policija je u šumi u Zemunu sinoć je zatekla staricu N.V. (78) koja je pored sebe imala digitalnu vagicu i skoro pola kilograma bijele materije nalik na drogu, a dalja istraga treba da utvrdi za kog dilera je radila. Ona će sutra biti saslušana u tužilaštvu.

Naime, prema saznanjima iz istrage ovog slučaja, u rancu koji je nađen kod nje prilikom privođenja, kako se navodi, bila je bjela smesa, za koju MUP sumnja da je najvjerovatnije droga “spid”, koja je spakovana 6 PVC kesa, potom, nađena je vagica koja služi za mjerenje na grame i nož koji je dugačak 20 cm.

Privedena starica (78) koja je bila diler: “Starica kod sebe imala digitalnu vagicu”

Jedan prolaznik i stanovnik Galenike objasnio je da je načuo da je izvjesna starija žena umješana u prodaju narkotika. Kako kaže, cijelo naselje je prepuno narko dilera, a njihovo glavno svratište je park koji se nalazi odmah pored Osnovne škole “Mihajlo Pupin”.

– Uveče između zgrada je jako slabo osvetljeno. Ona je obično sjedila tu na klupi. Onda su mladići dolazili do nje, šta znam, vjerovatno da bi preuzimali drogu. Možda, jer je ona starica, neupadljiva je, ne znam. Ali, znam, kao što vidite, da je to bukvalno preko puta škole. Bojim se za djecu. Morala bi policija da reaguje – priča on.

Direktor je rekao da nije nikada načuo da starica prodaje drogu u blizini škole, ali je naglasio da je škola bila pod policijskim nadzorom.

– Prošle godine dva roditelja su me obavijestila da izvjesni maloljetnici prodaju “bombone” u kojima je bila spakovana droga, u parku ispred škole. Odmah sam o tome obavijestio policiju i naša škola je bila određeni period pod policijskim nadzorom. Međutim, za taj period, koliko je policija patrolirala, uključujući i školskog policajca, koga smo dijelili sa još dve osnovne škole, nije uhvaćen nijedan prestupnik na djelu – priča on za Telegraf.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79