Detalji obračuna u Sarajevu: Lukač likvidiran ispred Ramićeve kuće: Pratili ga na kameri

 

Tri osobe dovode se u vezu sa likvidacijom Kenina Lukača u sarajevskom naselju Pofalići.

Traga se i za bijelim Golfom 6

Asmir Murtović se sumnjiči za likvidaciju Kenina Lukača u Sarajevu

Kako saznajemo, policija radi na njihovoj identifikaciji i pronalasku. Potraga traje sinoć od 18 sati. Traga se i za bijelim Golfom 6 s kojim su počinitelji i pomagači pobjegli.

Podsjećamo, likvidirani Lukač najbolji je prijatelj nedavno nastradalog navijača FK Željezničar Mehmeda Ramića. Ramić je likvidiran 12.decembra, a za likvidaciju se sumnjiči Adel Kabaš, koji se nalazi u bjekstvu.

Za njim je raspisana Interpolova potjernica nakon što je pobjegao u Crnu Goru.

Raspisana crvena Interpolova potjernica za osumnjičenim za likvidaciju Mehmeda Ramića

Prema informacijama “Avaza”, iz izvora blisklih istrazi, Lukač je likvidiran ispred Ramićeve kuće. Njega su sačekali kada je napuštao njegov dom i likvidirali ga svega nekoliko metara ispred kuće.

U Lukača je u prsa ispaljeno više metaka, nakon čega su muškarci pobjegli bijelim Golfom 6, koji ih je čekao parkiran. Radilo se o klasičnoj sačekuši.

U pritvoru se nalazi Amel Jašarević Šaja

Operativni podaci su utvrdili da su, prije nego su ga likvdirali, pratili putem videonadzora i kamera koje su postavljene na kući Adela Kabaša. Kabaš zvani Dasta, još prije likvidacije Ramića, instalirao je kamere koje snimaju cijelu ulicu Ruđera Boškovića.

Policija traga za tri osobe zbog likvidacije Lukača. Pobjegli su u bijelom Golfu 6

Zbog sumnje da je pucao u Ramića u pritvoru se nalazi Amel Jašarević Šaja. Sa slobode se brane Igor Zuko i Edvin Imamović.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79