Detalji pokušaja obljube djevojčice (12): Jedan od dvojice mladića počeo je da je ljubi i dodiruje po tijelu

Detalji pokušaja obljube djevojčice (12): Jedan od dvojice mladića počeo je da je ljubi i dodiruje po tijelu


Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor M.K. iz Prnjavora osumjičenom za pokušaj obljube djeteta mlađeg od 15 petnaest godina, saopšteno je iz Suda.

Istim rješenjem sud je odbio Prijedlog Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka za određivanje pritvora prema osumnjičenom M.N. i on će biti pušten na slobodu.

Oni su uhapšeni 21. jula oko dva časa iza ponoći.

Podsjetimo, dva mladića pokušala su silovati djevojčicu u noći između utorka i srijede u dvorištu Srednjoškolskog centra “Ivo Andrić” u Prnjavoru.

Kako su prenijeli lokalni mediji, slučaj je navodno policiji i prijavio njen petnaestogodišnji prijatelj, a kako navode prišla su im dva nepoznata muškarca, od kojih je jedan pokušao da obljubi djevojčicu.

Takođe, navode da je policajcima koji su ubrzo stigli ispričao da su ga mladići prisilili da napusti mjesto gdje su se verbalno sukobili i nasrnuli na maloljetnicu, a da mu je navodno i jedan od njih oduzeo mobilni telefon kad je pokušao da pozove policiju.

Prema pisanju lokalnog portala, navodno je tinejdžer u obližnjoj ulici uspio da zaustavi jedan automobil i sa vozačevog telefona alarmira policiju, koja je odmah upućena na teren.

Prema nekim informacijama, nakon što su iz dvorišta škole otjerali njenog druga, jedan od dvojice mladića počeo je da je ljubi i dodiruje po tijelu, ali je ubrzo stigla policija. Mladići su odmah uhapšeni, a nakon kriminalističke obrade predati su u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija