Detalji pomahnitalog krvavog pohoda Nurfeta Kudića: Ne mogu da vjerujem šta si uradio…

Poznat je identitet muškarca koji je u crno zavio mjesto Johovica kod Velike Kladuše, nakon što je ubio punicu, teško ranio suprugu, a potom presudio sebi.

Riječ je o Nurfetu Kudiću koji je u krvavom pohodu presudio punici, 49-godišnjoj Ismeti Kekić, a teško je ranio ranio 25-godišnju suprugu kojoj se ljekari i dalje bore za život. Na koncu je ispalio u sebe hitac. Kudić je davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Dženaza Ismeti Kekić će biti obavljena danas, u 14 sati na mezarju u Johovici, a poznanici, rodbina i komšije još uvijek sa nevjericom komentarišu Nurfetov čin.

– Još ne mogu da vjerujem komšija šta si uradio. Pamtit ću te samo po dobrom i kao veseljaka. Da ti Dragi Allah oprosti djela i da te uvede u Dženet ako Bog da. Ne daj Bože nikad nikome. Ne mogu da vjerujem, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Sa druge strane ogroman broj je onih koji se sa tugom i bolom opraštaju od nastradale Ismete Kudić, i pružaju podršku njenoj kćerki kojoj predstoji oporavak i prihvatanje tragične istine.

Podsjetimo, kao motiv tragedije nezvanično se navodi porodična svađa između supružnika, koja je rezultirala time da je Nurfeta prije izvjesnog vremena napustila supruga koji se s tim nije mogao pomiriti te ju je u više navrata primoravao da mu se vrati. Poslije kraće verbalne rasprave i svađe, pucao je najprije u svoju suprugu, a potom i u punicu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79