Detalji porodičnog obračuna

D. I. (40) iz Banjaluke, osumnjičen za ranjavanje majke V. I. (61) u porodičnoj kući, pušten je nakon saslušanja u policiji, a tužilaštvo još nije odlučilo za koje krivično djelo će teretiti osumnjičenog.

Pucnjava je policiji prijavljena prekjuče oko 16.30 časova, a ranjena žena je vozilom Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar UKC Republika Srpska, gdje joj je ukazana pomoć.

Izvor Srpskainfo iz istrage ispričao je da se Denis prvo posvađao sa bratom tokom proslave dječijeg rođendana u kući.

– Denis se prvo sa bratom posvađao zbog neriješenih imovinskih odnosa. Svađa je izbila tokom rođendanske proslave djeteta. Denis je uzeo nož, pa je ubrzo zadobio posjekotinu na ruci. Zatim su njegov brat i majka otišli u svoju kuću, a Denis je za njima krenuo sa pištoljem u ruci – ispričao je izvor iz istrage.

Majka i sin su ušli u kuću, ali je Denis ispalio hitac koji je pogodio zid.

Nakon ovoga majka je zatvorila vrata, a Denis je ispalio drugi hitac koji je prošao kroz vrata i Veru pogodio u nogu.

U Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske V. I. su konstatovane povrede, odnosno posjekotina lijeve podlaktice i prostrelna rana lijeve natkoljenice.

– Pacijentkinja je odmah po prijemu hiruški zbrinuta i njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno – saopštili su juče iz UKC RS.

Izvor: Srpskainfo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79