Detalji prometne nesreće u kojoj je poginuo 30-godišnji Novotravničanin

Detalji prometne nesreće u kojoj je poginuo 30-godišnji Novotravničanin


Taman sam ručala i začula prasak. Istrčala sam na ulicu i vidjela užas. Prašina se digla, sve je bilo u nekoj sumaglici.

Vlak je taman kočio nakon što je udario u kombi na pružnom prijelazu i prevrnuo ga. Dotrčala sam do kombija koji je bio okrenut na bok. Imao je razbijenu šajbu.

Unutra nikog nije bilo pa sam obilazila kombi i vidjela u krugu od 100 metara razbacani alat. I ubrzo je uslijedio šok. Ugledala sam tijelo mladića u 30-im godinama koji je preletio moj vrt i završio na kolniku. Zvala sam susjeda u pomoć.

Pipali smo mu puls, ali ništa… – priča pod vidnim dojmom za Jutarnji list K.B., stanovnica Ulice Kate Mlinarić u Novom Zagrebu koja je danas oko 14.30 sati prva pristigla na mjesto užasa.

Putnički vlak koji je prometovao u smjeru Karlovca naletio je na željezničkom prijelazu, koji dijeli naselja Botinec i Blato, na kombi kojeg je vozio 30-godišnji mladić iz  Novog Travnika, inače otac dvoje djece i zaposlen u jednoj zagrebačkoj tvrtki kao električar.

image

Nesreća u Novom Zagrebu
image

Nesreća u Novom Zagrebu

Tragedija se dogodila na prijelazu bez rampe na kojem osim andrijinog križa stoji i znak stop, a promet je reguliran svjetlosnom signalizacijom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija