Detalji pucnjave u Novom Sadu: Ubijen srpski MMA borac

Uroš Stefanović (27), srpski MMA borac, ubijen je u Novom Sadu u pucnjavi u kojoj je ranjena još jedna muška osoba.

Detalji pucnjave u Novom Sadu: Ubijen srpski MMA borac

Pucnjava se dogodila u novosadskom naselju Detelinara, a Stefanović je preminuo od zadobijenih rana. Stefanović je prema nezvaničnim pisanjima medija bio angažovan kao telohranitelj ranjene osobe koja je navodno bila glavna meta napada.

Ubijeni mladić je bio višestruki osvajač medalja u rvanju, džudou i greplingu, a u MMA karijeri ima upisana dva poraza. Poslednji put je nastupio pre pet godina i tada je poražen od Raše Obradovića koji se na društvenim mrežama oprostio od kolege.

– Momak koga sam voleo i sa kim sam trenirao i radio je otišao. Zauvek će biti u mom srcu jer je bio jedan od retkih, srčan, hrabar i beskrajno dobar i pošten. Najiskrenije saučešće porodici – naveo je Obradović.

Stefanović je prvi MMA nastup imao u organizaciji SBC i to protiv Jakuba Milera.

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine juče oko 22 sata primljen je pacijent G. K. (47), sa povredom leve podlaktice bez znakova svežih koštanih lezija. Posle hitne, blagovremene primarne hirurške obrade rane, pacijent je u stabilnom stanju pušten na kućno lečenje – kažu u Kliničkom centru Vojvodine.

Zbog ovog napada u Novom Sadu su danas čelnici MUP koji su se sastali sa načelnicima i rukovodiocima Policijske uprave u Novom Sadu gde su razgovarali i sa glavnim operativcima koji rade na rasvetljavanju sinoćnjeg slučaja ubistva i ranjavanja.

Policija, kako navode, intenzivno radi na otkrivanju počinilaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije.

Podsetimo, sinoć oko 21.30 za sada nepoznati počinioci pucali su na Goranca i Stefanovića u dvorištu zgrade u Cankarevoj ulici.

Stefanović je preminuo na licu mesta i njegovo telo preveženo je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu.

Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do razmene vatre između napadača i žrtava jer je policija ubrzo nakon incidenta pronašla džip sa rupama od metaka na izlazu iz Novog Sada ka Rumenki.

Ko je Goranac?

Goranac je bio vođa klana koji se bavio proizvodnjom i rasturanjem skanka u Vojvodini. Uhapšen je 2010. godine zajedno sa pripadnicima klana nakon što je njihove radnje gotovo godinu dana intenzivno pratila Bezbednosno-informativna agencija.

Suočeni sa dokazima, deset od 11 članova Gorančeve bande priznalo je dela koja su im se stavljala na teret. Oni su prva grupa koja je sa tužilaštvom sklopila sporazum da im se oduzmu stanovi i kuće, kao i luksuzni automobili i da se pošalju u zatvor. Na sedam i po godina robije osuđen je 2012. godine.

Goran Kovačević najbolji je prijatelj Nenada Stevića čija je devojka fitnes instruktorka i model Teodora Kaćanski ubijena pre pet godina kada je sa svojim dečkom izlazila iz džipa ispred zgrade na Telepu u Novom Sadu. Ubica fitnes instruktorke još uvek nije otkriven. Tog 19. novembra 2016. godine Teodora je smrtno ranjena sa nekoliko hitaca na parkingu u Somborskoj ulici broj osam u Novom Sadu, ispred zgrade u kojoj je živela sa dečkom Nenadom Stevićem (39).

Od posledica ranjavanja Teodora je nakon tri dana borbe za život preminula u Kliničkom centru Vojvodine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79