Detalji stravičnog ubistva u Bihaću: Supruzi ranije rekao šta će uraditi!

Policijska stanica u Bihaću u poslijepodnevnim satima obaviještena je o tragičnom događaju u prigradskom bihaćkom naselju Mali Lug.

Nezvanično saznajemo da je muškarac inicijala S.A. izvršio ubistvo troje maloljetne djece, a zatim vješanjem na ulaznim vratima oduzeo i vlastiti život.

Ovaj stračan zločin je prijavio policiji njegov šure koji je živio sa njim u istoj kući, piše Hayat.

S.A. je ovo navodno uradio jer ga je žena ostavila prije 20-tak dana, a on joj je obećao ako ga ostavi da će to uraditi.

Kako saznajemo, sve troje djece je bilo maloljetno, tačnije jedno je bilo 3. razred Osnovne škole, a dvoje nisu ni krenula u školu.

– Samo su tri osobe od istražnih organa ušle u prostoriju i čekamo dolak dežurnog tužioca. Tek kasnije ili sutra bit će poznati detalji odnosno način na koji je ubio djecu. Za sada jedino mogu reći da je ubio troje djece pa sebe – kazala je za Hayat.ba Snežana Galić, portparol MUP- a USK.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79