Detalji teške nesreće kod Pala: Poginula sestra Stefana Garića

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Ljubogošta – Mokro kod Pala, poginula je Aleksandra Garić (25).

Kako saznaje „Avaz“, poginula je sestra Stefana Garića, koji je označen kao jedan od osmero ljudi koji su nasrnuli na Slobodana Vasiljevića. Na Vasiljevića su nasrnuli metalnim palicama početkom juna u Šekovićima, nakon čega je završio u komi u tuzlanskoj bolnici.

Privedeno je osam osoba, među kojima su, osim Stefana Garić, bili Miljan Milić, vozač u AD “Boksit” Milići, Nebojša Petković, također uposlen u AD “Boksit”, i Stefan Radovanović. Vasiljević je javnosti postao poznat nakon kritika i ukazivanja na mobing Rajka Dukića, vlasnika kompanije „Boksit“ iz Milića, pa se špekuliralo da je to bio i motiv.

Vasiljević je na svom Facebook profilu objavio post vezan uz nesreću u kojoj je poginula sestra jednog od njegovih napadača.

Nastradala Aleksandra Garić nalazila se u Golfu. Usljed teških povreda preminula je u bolnici. U nesreći je teške povrede zadobilo dvoje djece od 15 i pet godina, također iz Golfa. Kako saznajemo, nisu životno ugroženi.

Do nesreće je došlo kada su se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sudarili Golf, kojim je upravljao G. D. i Ford Mondeo, za čijim je upravljačem bio B. S. Vozači su zadobili lakše povrede.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79