Detalji tragedije u Trebinju: Tri decenije bili u braku, a nakon što su se razveli likvidirao suprugu

Prema nezvaničnim informacijama u likvidaciji koje je danas potresla Trebinje likvidirana je Ljiljana Ratković (51), kćerka Božidara Vučurevića, nekadašnjeg ratnog načelnika ovog grada, piše Srpskainfo.

Nju je likvidirao njen doskorašnji muž Slaviša Ratković sa kojim je bila u braku skoro 30 godina. Nezvanično, oni su se razišli prije 15-ak dana, a nedugo zatim on je digao ruku na nju, pa odmah potom i na sebe. Ljekari trebinjske bolnice su se borili za njegov život, a kasnije je prebačen u KC Podgorica, saznaje Srpskainfo.

– Likvidacija se dogodila oko 15 časova. Muž je prvo došao na šalter gdje žena radi, pa otišao. Vratio se dvadesetak minuta kasnije sa ukrasnom kesom u ruci. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i likvidirao je iz pištolja – potvrdio je okružni tužilac Žarko Milić.

Sve je snimila kamera iz druge prostorije, a nesretna Ljiljana je bila sama jer je dežurala do 16 časova.

Slaviša je bio automehaničar, a ona službenica u Fondu zdravstva. Danas je navodno bila dežurna na ovjeravanju knjižica kad je on dosao u Fond zdravstva.

Trebinjci su u šoku nakon ovog događaja, a ostaje upitno šta je Slavišu navelo da oduzme život dugogodišnjoj saputnici. Njih dvoje su imali odraslu djecu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79