Detalji tragedije u Tuzli: Poginuo samohrani otac dvoje djece

M.M. (49) iz Tuzle danas je smrtno stradao nakon što je na njega pala ploča na jednom pomoćnom objektu u naselju Ši selo u Tuzli.

Kako je rečeno Nezavisnim iz Kantonalnog tužilaštva Tuzla, smrtno stradali muškarac je radio za dnevnicu kod vlasnika kuće koji mu je bio prijatelj. Poginuo je dok je štemao stubove u pomoćnom objektu do kuće.

Nakon što je ploča izgubila noseće stubove zbog štemanja, sručila se na njega. Stradali 49-godišnji muškarac je inače bio samohrani otac i iza njega je ostalo dvoje djece od 15 i 17 godina. Vlasnik kuće je nedavno kupio kuću i angažovao stradalog na rekonstrukciji i renoviranju, a on lično nije bio tu kada se desila nesreća.

Dežurni kantonalni tužilac izdaće naredbu za obdukciju, a bit će urađena i potrebna vještačenja, kao i saslušani svjedoci, odnosno još jedna osoba koja je zajedno sa stradalim bila angažovana da radi, te jedna komšinica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79