Detalji užasa u Bihaću: Pronađena tri ugljenisana tijela migranata

U bihaćkom naselju Gornje Prekounje u napuštenom objektu pronađena su tri ugljenisana tijela. Kako nam je potvrđeno iz Kantonalnog tužilaštva u Bihaću, radi se o migrantima, čiji identitet i nacionalnost još nisu utvrđeni.

Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti tih osoba.

U Bihaću pronađena tri ugljenisana tijela migranata

Kako je za portal Avaz kazao Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, požar je izbio u zgradi stare štamparije.

– U napuštenoj zgradi stare štamparije izbio je požar. Odmah su na lice mjesta izašli vatrogasci i naše jedinice. Lokalizirali su i ugasili požar oko tri sata ujutro. S obzirom na uvjete noću i opasnosti od obrušavanja objekta, uviđaj se odgodio do jutarnjih sati, jer nije ni vidljivost dobra. Jutros u 8 sati uviđajna ekipa je izašla na lice mjesta s vještakom za požare i u prisustvu tužioca Kantonalnog tužilaštva pronađena su tri leša, dakle ugljenisana tijela nepoznatih osoba. Izašao je i patolog Kantonalne bolnice Bihać, koji je potvrdio da se radi o tri tijela. On je pregledom leševa konstatirao da nema tragova nasilne smrti. Ali da bi se podrobnija analiza morala izvršiti kako bi se utvrdio stvarni uzrok smrti – kazao je Šiljdedić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments