Devet pljački u dvije sedmice: Trener iz svlačionice u teretani krao novac

13.05.2020.,Zagreb - Teretane su opet otvorene nakon sto su bile zatvorene zbog pandemije Koronavirusa. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Muškarac je osumnjičen se za devet teških krađa koje je počinio od 4. do 18. augusta

Dragana Ć. iz Laktaša uhapsila je banjalučka policija u sklopu operativne akcije “Teg”, a osumnjičen je da je počinio seriju krađa u jednoj teretani gdje je ranije bio zaposlen kao instruktor.

Muškarac je osumnjičen se za devet teških krađa koje je počinio od 4. do 18. augusta, javljaju Nezavisne novine.

Policijskoj upravi Banjaluka oštećeni su u više navrata prijavljivali da im je iz svlačionice teretane u Banjoj Luci, za vrijeme trajanja treninga krao novac.

Policija je utvrdila da je D.Ć. u kraćem periodu bio zaposlen u teretani na poslovima instruktora te da je iskoristio nepažnju oštećenih i iz neobezbijeđenih svlačionica otuđivao novac.

“O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka”, saopštila je Policijska uprava Banja Luka.

Nezvanično se saznaje da je on ranije u toj teretani bio trener a za vrijeme krađa svraćao je da vježba.

13.05.2020.,Zagreb – Teretane su opet otvorene nakon sto su bile zatvorene zbog pandemije Koronavirusa.
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79