Dezinfekcioni tuneli zdravstvenim ustanovama u Gračanici i Doboj-Istoku

Dezinfekcioni tuneli zdravstvenim ustanovama u Gračanici i Doboj-Istoku


Gračanički poduzetnik, vlasnik firme “Kovan” Said Karalić, danas je donirao dva dezinfekciona tunela za dvije gračaničke i jednu zdravstvenu ustanovu u Doboj-Istoku.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Cij je da se uz pomoć tunela poboljša dezinfekcija uposlenika u Općoj bolnici “Dr. Mustafa Beganović” i Domu zdravlju u Gračanici te Domu zdravlja u Doboj-Istoku.

Zahvalili su mu direktor bolnice dr. Šemsudin Okanović i pomoćnik direktora dr. Armin Begović. Nakon što je tunel isproban, Karalić je istaknuo veliki angažman gračaničkih privrednika u pomoći zdravstvenim ustanovama u ovo teško vrijeme borbe protiv Covida-19.

POGLEDAJ GALERIJU

– Razvojni tim kopanije “Kovan” je u kratkom vremenu konstruisao tunele. Jedan smo donirai Gračanici, drugi Doboj-Istoku. Za tunele se interesiraju i ljudi iz Italije i Njemačke i mi razmatramo njihove zahtjeve za serijsku proizvodnju ovakvih tunela – kaže Said Karalić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija