Dijaspora iz Amerike donirala televizore Kantonalnoj bolnici, Udruženju penzionera i Policijskoj stanici

Grupa građana iz Velike Kladuše koji žive i rade u američkoj saveznoj državi Michigan u Detroitu, ljetos je pokrenula akciju za prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu televizora za dva novoobnovljena odjela Kantonalne bolnice u Bihaću.

Akcija je uspješno okončana i ovih dana Kantonalnoj bolnici je uručeno 16 plazma televizora za 16 soba, na ova dva odjela.

 Pored toga, po televizor je uručen i Udruženju penzionera općine Velika Kladuša i Policijskoj stanici Velika Kladuša, čije službene prostorije nisu posjedovale TV uređaj.

Kako su organizatori akcije naglasili, cilj im je bio da pacijentima koji moraju provoditi vrijeme u bolnici, to vrijeme učine podnošljivijim, a isto tako željeli su penzionerima i službenicima Policijske stanice uljepšati svakodnevnicu, prenosi Radio Velika Kladuša

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79