DIJELI: Nestao Nihad iz Bijeljine

Policijska uprava Bijeljina poziva građane da ukoliko primjete lice sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ”122”.

Policijskoj stanici Bijeljina od strane njegovog brata prijavljen je nestanak Nihada Danovića, rođenog 12.01.1968. godine u Bijeljini, nastanjenog u ulici Vojvode Petra Bojovića u Bijeljini.

Prema izjavi prijavitelja radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje, liječen je u bolnici Jakeš. Nihad Danović je visine oko 180 centimetara, mršavije građe, plavih očiju, sijede kose i brade. Posednji put je viđen u jakni svijetlo smeđe boje, džemperu sive boje i u cipelama smeđe boje.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79