Dijete (7) skočilo sa traktora, otac ga pregazio

Doktori su pokušali da se izbore za njegov život, ali je dijete nažalost preminulo

U Obrenovcu u Srbiji dogodila se strašna tragedija jer je dijete J. N. (7) preminulo od povreda koje je zadobilo kada je traktor prešao preko njega.

Kako pišu mediji u Srbiji, u selu Brović kod Obrenovca, dijete je skočilo sa traktora kojim je upravljao njegov otac G. J. i podletjelo pravo pod točkove.

“Traktor je milio, a vozio ga je moj sin. Samo sam čuo da je dijete skočilo sa krila traktora, sa strane. Sve se desilo za sekundu, bio je na blatobranu a ja sam dotrčao za pola minuta. Unijeli su ga u kola i krenuli u Hitnu pomoć”.

Ovim riječima nakon stravične tragedije u Obrenovcu u kojoj je poginulo sedmogodišnje dijete, priča njegov deda Vladan Jovanović za Blic.

Kako smo saznali, nesreća se dogodila na u neposrednoj blizini dječakove kuće, a komšije pričaju da ovo nije prvi put da se dečak vozi sa ocem na poljoprivrednoj mašini.

“Naišao je komšija, skočio sa traktora i odmah su unijeli dijete u kola. Prvi razred je bilo dijete, bio je van sve djece na svijetu. Koliko je bio inteligentan govori to što su predlagali da odmah krene u drugi razred. Nosio je dvije bale sijena na vilama”, priča Vladan Jovanović, deda nastradalog dječaka, dodajući da pored njega ima osam unuka a da je nastradali dječak ima još jednog brata od godinu dana i tri sestre.

Doktori su pokušali da se izbore za njegov život, ali je dijete nažalost preminulo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79