Diler prodavao spid i marihuanu za iznose od 10 do 50 KM. Optužen je

Sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Bijeljini potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina protiv Filipa Pivaševića (23) iz Bijeljine zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga u sticaju sa produženim krivičnim djelom omogućavanja uživanja opojnih droga.

U optužnici je precizirano da je Pivašević u vremenskom periodu od početka 2019.g godine do drugog februara ove godine na više lokacija na području Bijeljine, svjestan zabrane proizvodnje, posjedovanja i prometa opojnih droga, u više navrata prodavao paketiće marihuane i spida za iznose od 10 do 50 KM osobama čiji su inicijali S.A., J.N., S.Ž., i P.B. iz Bijeljine. U iznajmljenom stanu koji je Pivašević koristio, pronađeno je 80,9 grama marihuane, 72 sjemenke indijske konoplje i 22 tablete eksazija.

Od početka 2021. godine do četvrtog avgusta ove godine, navodi se u optužnici, Pivašević je davao na uživanje marihuanu osobama čiji su inicijali P.B., I.N. i M.A., pripremajući „džointe“, koje je konzumirao zajedno sa navedenim osobama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79