Dino Mustafić: Treba tražiti javno izvinjenje dr. Izetbegović

Akademik prof. dr. Asim Kurjak potvrdio je jučer u razgovoru za N1 da je bio mentor pri izradi doktorske disertacije prof. dr Sebiji Izetbegović, direktorice Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu.

Kurjak podcrtava da treba odvojiti dešavanja u Zagrebu, od onih u Sarajevu.
O Sarajevu ga, kaže, niko nije pitao.

Poznati menadžer brani Sebiju Izetbegović: “Asim Kurjak je manipulator, ljigavat i osuđeni kriminalac”

“Ja prihvaćam činjenicu da postoje zapisnici, da je pred nas četvoro ona branila doktorat, da je taj doktorat legalan i legitiman i da je to doktorat, ali u Sarajevu.

Nikada ja nisam spomenuo Sarajevo, jer nije bilo u pitanju niti jednom. Ja sam govorio o doktoratu i postdiplomskom studiju, ali u Zagrebu”, rekao je Kurjak za N1.

Cijeli slučaj, koji se odavno pretvorio u sapunicu, izazvao je različite komentare i na društvenim mrežama.

Jedan od onih koji su komentirali cijeli slučaj i ugledni bosanskohercegovački reditelj Dino Mustafić.

“Ovaj akademik je odavno izgubio moralni kredibilitet. Ovo je samo još jedan u nizu koji traži i javno izvinjenje dr. Izetbegović. Neko se ne mora voliti niti podržavati, ali se ne smije i ne može diskreditirati lažima ili “maglovitim sjećanjem”. Sramno!”, napisao je Mustafić na Twitteru u povodu ove sapunice.

Asim Kurjak promijenio priču: Ipak je bio mentor Sebiji Izetbegović u Sarajevu


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79