Direktor bijeljinske bolnice: Ukoliko građani ne budu poštovali mjere, neće nam biti dovoljna ni još jedna Covid bolnica

Od 143 testirane osobe u protekla 24 sata u Bijeljini, njih 92 je pozitivno na koronavirus, što procentualno iznosi više od 60 posto, izjavio je vršilac dužnosti direktora bijeljinske bolnice Zlatko Maksimović.

Maksimović je istaknuo da su u novotvorenu Covid bolnicu primljena 34 bolesnika, te da se na kiseoničkoj terapiji nalazi 18 oboljelih i svi oni su sa teškom kliničkom slikom.

– Za sada još uvijek držimo stvari pod kontrolom i nema mjesta panici. Međutim, ukoliko se epidemiološka situacija ne popravi i ukoliko građani ne budu poštovali epidemiološke mjere koje su na snazi, neće nam biti dovoljna ni još jedna Covid bolnica za ono što nas čeka – izjavio je Maksimović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79