Direktor Hitne pomoći KS Adem Zalihić oporavio se od korone

Direktor Hitne pomoći Kantona Sarajevo Adem Zalihić oporavio se od koronavirusa. To je potvrdio na Facebooku kazavši da se vratio svom domu nakon što je iskusio nevolje koje sa sobom nosi COVID-19.

– Kada sam prošle srijede krenuo prema bolnici zbog otežanog disanja, povišene tjelesne temperture i pozitivnog testa na COVID -19, nije bilo nimalo optimistično. Prvih par noći je bilo kritično, a onda me je dodatno pokosila informacija da su i supruga i djeca pozitivni, te da ona također treba biti hospitalizovana, jer je razvila kliničku sliku upale pluća – napisao je Zalihić.

Ima li šta ljepše od povratka domu svome, svojoj familiji?!Bože dragi, tebi neizmjerna hvala!

Gepostet von Zalihic Adem am Freitag, 26. Juni 2020

Kaže da je prošao kroz teške trenutke iščekivanja, ali da je to prilika za preispitivanje i reviziju svega što se uradi u životu prenosi Avaz.

– Za ozbiljne situacije trebaju ozbiljni karakteri. Strpljivo sam očekivao da nakon početka terapije i bolest krene da jenjava. Nizale su se iz minute u minutu riječi podrške prijatelja, rodbine, mojih kolega, a posebno mojih sjajnih kolega iz Hitne pomoći, da izdržim. No, posebno moram istaći njihovo dobročinstvo i podršku – naveo je.

ZAISTA POSLIJE TEGOBE DOĐE OLAKŠICA❗❗❗Kada sam prošle srijede krenuo prema bolnici zbog otežanog disanja, povišene…

Gepostet von Zalihic Adem am Freitag, 26. Juni 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79