Diskoteka Aqua se ponovo otvara: Severina prvi gost

Hrvatska pjevačica Severina bit će glavna zvijezda ponovnog otvorenja nekad najpoznatije sarajevske diskoteke Aqua, a koje je zakazano za 15. juli, potvrđeno je za Klix.ba.

Nakon što je prethodno objavljeno da sarajevska diskoteka Aqua ponovo otvara svoja vrata ovog ljeta, ugostitelj Senad Jukić Nena otkrio nam je da je otvorenje zakazano za 15. juli i da će na njemu nastupati Severina.

“Nakon Severine uslijedit će redovna gostovanja, ali s obzirom na uslove ugovora to će još uvijek ostati tajna”, kazao je Jukić.

Jukić je prethodno otkrio kako je na ideju o ponovnom otvorenju kultne diskoteke došao sa svojim prijateljima i ugostiteljima Muamerom Helaćom i Ismarom Šehićem.

“Odavno razmišljamo ovom poslovnom prostoru. Sarajevo, a i okolina nemaju tako velik objekat koji prima 3.000 ljudi, a sama diskoteka Aqua je i tada bila jedan od boljih objekata i diskoteka na Balkanu, tako da nije trebalo mnogo razmišljati o tome da li bi to mogao biti dobar projekt”, kazao je.

Budući da oni već osam godina drže klub “Das ist Valter”, tvrdi da im to neće biti novina kada je riječ o ugostiteljstvu, ali da je svakako izazovno otvoriti klub koji može primiti i do 3.000 ljudi. Žele da Aqua bude mjesto o kojem će se pričati, a i posjećivati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79