“DIVLJAO AUTO-PUTEM SA 239 NA SAT”: Uhapšen i osuđen na 30 dana zbog BAHATE VOŽNJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, na auto-putu Beograd–Novi Sad prilikom kontrole saobraćaja takozvanim “presretačem” zaustavili su vozača koji je vozio brzinom 238,9 kilometara na sat.

Policijski službenici podnijeli su prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv dvadesetšestogodišnjeg vozača, državljanina Crne Gore, koji je na auto-putu, gdje je brzina kretanja ograničena na 130 kilometara na sat, upravljao vozilom brzinom od 238,9 kilometara na sat, prenosi Objektiv.

Prekršajni sud je učinioca prekršaja osudio na zatvorsku kaznu od 30 dana, novčanu kaznu od 120.000 dinara (1900KM) i devet mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Policija apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama budući da je neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nesreća, prenosi Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79