Divljao u prodavnici: Razbio frižider i ukrao alkohol, pa uhapšen

Policajci PU Prijedor je uhapsili su preksinoć u Prijedoru A.J. zbog sumnje da je razbio frižider trgovine i ukrao alkohol.

Kako se navodi u saopštenju PU Prijedor, oko 22:20 je uslijedio anonimni poziv 122 da je u toku razbijanje frižidera trgovine Kozarskoj ulici, a osumnjičeni, kod koga su pronađeni i oduzeti otuđeni predmeti, je pronađen u neposrednoj blizini lica mjesta.

A.J. se sumnjiči da je tokom noći sa 21. na 22. februar otuđio i manju količinu cigareta na kiosku u ulici Miloša Obrenovića u Prijedoru – saopštili su iz PU Prijedor.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog A.J., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen Izvještaj za počinjena krivična djela teške krađe, navodi se u saopštenju, prenose Nezavisne.

U saopštenju se dodaje da su u odvojenim aktivnostima policije uhapšene su dvije osobe iz Prijedora, od kojih je jedna maloljetna, zbog provale u ugostiteljski objekat u Svetosavskoj ulicu u Prijedoru tokom noći sa 21. na 22. februar.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79