DIVNE VIJESTI! Obezbijeđena sredstva za liječenje malog Gavrila

Ministarstvo zdravlja Srbije saopštilo je da su obezbijeđena nedostajuća sredstva za liječenje malog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Nakon jutrošnjeg razgovora predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Ministarstva zdravlja, obezbijeđena su nedostajuća sredstva za liječenje malog Gavrila koji boluje od spinalne mišićne atrofije, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

– Sredstva će biti na raspolaganju porodici odmah, kako bi se maloljetni G. Đ. što prije uputio na liječenje – navodi Ministarstvo zdravlja.

Za liječenje malenog Gavrila bilo je potrebno obezbijediti dva i po miliona evra. On boluje od spinalne mišićne atrofije tip jedan i neophodan mu je najskuplji lijek na svijetu.

Njegova majka je rekla da su dobili poziv iz bolnice u Budimpešti i da je potrebno da do kraja maja sakupe novac da bi Gavrilo mogao u junu da primi terapiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79