Dječak je pao s krova, operirali ga jutros u bolnici..

S teškim ozljedama mozga iz karlovačke je bolnice u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj dopremljen dječak M.M. (15), koji je u nedjelju predvečer pao s krova. U Klaićevoj je operiran u ponedjeljak rano ujutro

Operaciju je obavio neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin koji je u zahvatu ispustio likvor (moždanu tekućinu) kako bi se odteretio tlak u mozgu te ugradio senzor za mjerenje moždanog tlaka.

Dječak M.M (15) koji je dovezen iz karlovačke bolnice u Klaićevu ima i oteklinu mozga, trenutačno je stabilno i na respiratoru, a liječnici u Klaićevoj bolnici pomno će pratiti njegovo stanje sljedeća dva do tri dana zbog opasnosti od mogućih komplikacija.

Za sada se ne zna što je dječak radio na krovu niti kako je pao, a navodno ga je u nedjelju predvečer našao prijatelj kako leži bez svijesti, prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79