Dječak je sjedio na zidiću i bacao kamenje u more, a onda

Kako neslužbeno doznajemo od očevidaca, dječak je zajedno sa svojim prijateljicama sjedio na zidu plaže za pse te je bacao kamenje u vodu. Pas je, kako kažu, ničim izazvan dotrčao do dječaka i tri puta ga ugrizao za bedro.

Hitna je brzo došla na teren, dječak je odvezen u OB Šibenik, a kako saznajemo od bližeg rođaka ozljede nisu opasne po život i dječak se sada osjeća dobro

Policijski službenici napravili su uviđaj.

IMG_20190608_195617.jpg
Inače, na plaži je postavljena tabla s pravilima ponašanja gdje je naznačeno na hrvatskom i engleskom da psa treba držati na uzici i s brnjicom. Isto tako, pošto je ovo plaža za pse, roditelji bi trebali obratiti pažnju na sigurnost svoje djece.

Belgijski ovčari su psi s izraženim teritorijalnim i čuvarskim instinktima. Inteligentni su i kao takve moguće ih je dresirati te koristiti za različite namjene.
Potrebna im je zato što ranija socijalizacija s drugim psima, ljudima i situacijama s kojima će se pas susretati u gradu.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments