Dječak upao biciklom u rupu na mostu

Prije skoro tri mjeseca ekipa Sandžačke TV mreže je na poziv mještana ulice 29. Novembra, u užen centru Tutina, upuznala javnost sa problemom koji već dvije godine ugrožava bezbjedno kretanje ovom ulicom zbog rupe i odrona koji se stvorio u blizini mosta preko rijeke Pečaonice.

Tada je upućen apel na nadležne da pomognu da se ovaj problem sanira. Onda su isti prilog, a na zahtjev mještana ponovili, kako bi se još jednom pozvali nadležni da rade svoj posao.

Međutim, ni mještani ove ulice, a ni naša tv nije dobila nikakav odgovor od strane neodgovorne tutinske vlasti. Jutros su se našoj redakciji javili zabrinuti roditelji, koji su nas obavjestili da je juče u večernjim časovima, jedva izbjegnuta ozbiljnija povreda dječaka koji je biciklom upao u pomenutu rupu.

Da li je zaista potrebno da se desi tragedija da bi lokalni vlastodršci izašli iz svojih kabineta, i počeli da se okreću problemima građana i da ih rješavaju, dilema je koja muči sve mještane Tutina.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79