“Djed Mraz” demantovao da je pucao u Sarajevu: Nisam pucao, mene su ranili

Sarajevska policija intenzivno traga za Jasminom Hatićem koji se sumnjiči da je sinoć u centru Sarajeva ranio Almera Inajetovića i još dvije osobe.

U medijima se pojavila informacija da je napadač bio odjeven u kostim Djeda Mraza, ali je policija tu informaciju demantovala jer je napadač nosio crnu jaknu i crnu kapu.

Djed Mraz ipak nije pucao u Sarajevu. Napadač je nosio crnu jaknu i kapu, ispalio nekoliko hitaca

Danas se na društvenoj mreži Facebook oglasio Mirza Bašić, koji je sinoć ranjen u pucnjavi, kazavši kako se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Bašić je kazao kako je dobro i da se oporavlja.

– Ljudi koji me poznaju znaju da sam cijeli zivot u sportu, profesionalni fudbaler koji više živi i igra van BiH i da nemam nikakve veze sa kriminalnim radnjama, pošto su me pojedini mediji označili kao učesnika nemilog događaja, da sam od ranije poznat policiji, pa čak i da sam ja bio napadač (Djed Mraz pucao wtf ) ili da je pucano na mene s namjerom – navodi se u statusu.

Bašić dodaje da, zbog svih izmišljotinja koje su “ukaljale njegovo ime” će završiti na sudu.

– Ja sam sinoć snimao reklamu za jedan modni brend odjeće u Ferhadiji sa kamermanima i cijelom ekipom gdje sam nosio kostim Djed Mraza i duksericu modnog brenda. Tu sam nažalost spletom okolnosti i ranjen u nogu, jer sam se zadesio u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu. Zajedno sa mnom je ozlijeđena i moja prijateljica, i to je jedina i prava istina! Hvala još jednom svima na podršci i čuvajte se u ovom našem lijepom, a divljem gradu – poručio je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79