Djevojčica bila u hraniteljskoj porodici, kad je došla kući POČEO JE PAKAO

Otac monstrum N.P. (48) iskoristio je priliku i napastvovao svoju kćerku za vrijeme njenog kratkog boravka u porodici, saznaje Srpskainfo.

Djevojčica je boravila u hraniteljskoj porodici, a zatim je došla na kontakt sa svojom porodicom, nakon čega je uslijedio šokantan slučaj- otkrio je izvor Srpskainfo iz policije.

Dodaje kako je osumnjičeni otac važio za brižnu osobu, te da su svi bili u šoku nakon svega.

– Istraga je bila detaljna, a djevojčica je u pratnji sturčnjaka dala iskaze, te na kraju otišla na ljekarski pregled koji je potvrdio crne slutnje – otkrio je izvor.

Banjalučko tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za N.P. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Gotovo identičan slučaj u Banjaluci je prijavljen i u martu prošle godine, kada je takođe zbog seksualnog zlostavljanja uhapšen otac 14-ogododišnje djevojčice D.B.

On je u januaru ove godine osuđen na osam godina zatvora u Okružnom sudu u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79