Djevojčica sve vrijeme dozivala majku dok ju je očuh tukao

Zoran A. (24) i Vesna F. lišeni su slobode zbog likvidacije Vesnine dvoipogodišnje kćerke L. F. u selu Prahovo kod Negotina, nakon što su tvrdili da je preminula nakon pada sa terase.

– Nakon izjave Zorana Albića (24) da je djevojčica preminula jer su je tukli i on i njena majka Vesna, Tužilaštvo je odlučilo i majku lišiti slobode dok se ne utvrdi istina. Majka je tužiocu ispričala istovjetnu priču kao i policiji, da je Zoran došao pijan, lomio stvari, da se djevojčica probudila i počela plakati. Kazala je kako je to Zorana iznerviralo, udario ju je glavom u čelo, izbacio napolje, zaključao vrata i prebio djevojčicu nasmrt – kazao je izvor, prenosi Kurir.rs.

Očuh priznao likvidaciju

Nakon što su forenzičari u kući pronašli krvave tragove zbog kojih su roditelji privedeni, prema nezvaničnim informacijama, Zoran je priznao likvidaciju djeteta.

Zoran i Vesna su u ponedjeljak rano ujutru donijeli djevojčicu L. F. staru svega dvije i po godine u negotinsku Hitnu pomoć, govoreći da je dijete nesretnim slučajem palo sa terase. Na djevojčicinom tijelu su bile vidljive povrede glave, a ljekari su, nažalost, mogli samo konstatirati smrt.

Forenzičari su na licu mjesta, u prostorijama u kući, pronašli brojne tragove krvi. Ovakav pronalazak potvrdio je njihovu sumnju.

Dokazi su pokazali da je dijete pretučeno u kući, a da je nasilnik, shvativši šta je uradio, bacio djevojčicu na beton u nadi da će na taj način prikriti jezivu likvidaciju.

Nakon privođenja i majka promijenila priču

– Došao je pijan i probudio me. Počeo se svađati, bacati i lomiti sve što mu je došlo pod ruku. Dijete mi se probudilo i počelo plakati. Zoran se naljutio, naredio mi da utišam dijete, vikao da ne može podnijeti plač. Počeli smo se svađati i on me je svojom glavom udario jako u čelo. Zavrtjelo mi se u glavi. Onda me uhvatio za ruku i bukvalno izvukao iz kuće. Zaključao je ulazna vrata, a ja sam ostala u dvorištu – pričala je majka Vesna.

Vesna kaže kako je čula da Zoran viče i udara njenu kćerkicu, da dijete vrišti, da kroz plač krikom doziva: “Mama, mama, hoću mamu!”. Ona kaže da je pokušala razvaliti vrata i ući, da je vikala iz dvorišta Zoranu da joj ne tuče dijete, da je plakala i zapomagala. Dijete je plakalo i dalje su se čuli krici djevojčice izmiješani sa Zoranovim psovkama, a onda je sve utihnulo.

– Otključao je vrata i rekao da “mala ne mrda”. Pozvali smo taksi, otišli u Hitnu. Zaprijetio mi je da i ja kažem da je dijete palo sa terase. Bojala sam se, mnogo sam se bojala, imam još jedno dijete, bebu – ispričala je Vesna.

Iako nije dokaz na sudu, prakticira se ispitivanje na poligrafu koje daje smjernice za daljnji rad.

Vesna je prošla poligraf, ali Zoran nije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79