Djevojčici pokucao na prozor i udario je šakom u glavu

Otac je prijavio kako je njegovoj maloljetnoj kćerki na prozor porodične kuće pokucao Š. S., a nakon što je djevojčica otvorila, on ju je udario šakom u glavu.

Policajci MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona uručili su u nedjelju prekršajni nalog Š. S. iz Goražda jer je djevojčicu udario šakom u glavu.

Kako je saopćeno iz MUP-a BPK, dežurnoj službi Policijske stanice Goražde oko 16 sati obratio se M. H. iz Goražda i prijavio da je njegovoj maloljetnoj kćerki na prozor porodične kuće pokucao Š. S., a nakon što je djevojčica otvorila, on ju je udario šakom u glavu.

– Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde koji su potrvrdili navode prijave, te osobi Š. S., nastanjenom u Goraždu, uručili prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – navodi se u saopćenju prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79